Lite om oss i Huskvarna Sällskapet 

 

Sällskapet har idag fyrtiotre medlemmar, inklusive medberoende och stödjande medlemmar. Vi har jour måndag-fredag 17.00-20.00, men har även öppet på helgerna. Kaffe och mackor finns att köpa varje dag.

 

Aktiviteter 

Våra aktiviteter i Sällskapet är väldigt varierande. Vi har naturligtvis möten, både administrativa och medlemsvård. När vi inte har möten spelar vi biljard, dart och mycket annat ( vi har tillgång till internet på lokalen ). Hockeyintresset är mycket stort i föreningen, så därför har vi säsongskort på elitseriehockeyn på tv. 

 

Smålands Länkråd 

Sällskapet tillhör Smålands Länkråd och besöker, c.a var sjätte vecka något av av de andra tillhörande Sällskapen Alvesta Jönköping 01 och  Jönköping 01 har vi ett speciellt samarbete med och hösten 2007 anordnade vi en Riksträff ihop med Jönköping. Under sommarmånaderna, Juni, juli och augusti har vi träffar varje fredag hos de olika Sällskapen i ett rullande schema.

Riksräffarna är för oss Länkar dom viktigaste träffarna, så om ekonomin tillåter, så besöker vi både vår och höstträffen.

 

Fester 

Under året åker vi även  Påskfest i Jönköping 01. & vår egen midsommarfest  på Lokalen, kräftskiva i Alvesta & fisketävling i Jönköping 01.